Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Avia Marees wil brandstofdepot verhuizen naar Kooyhaven

DEN HELDER

Brandstoffenhandel Avia Marees uit het Noord-Hollandse Kolhorn wil zijn brandstoffendepot verplaatsen naar de Kooyhaven bij Den Helder. Als dit gebeurt, is Avia Marees de eerste onderneming die op dit nieuwe havenbedrijventerrein neerstrijkt.

1 / 1
Nu is het nog bijzonder, maar wellicht dat afgemeerde tankers in Kooyhaven straks een vertrouwd beeld zijn. (Foto PAS Publicaties)

Nu is het nog bijzonder, maar wellicht dat afgemeerde tankers in Kooyhaven straks een vertrouwd beeld zijn. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.