Schepen verstoren uitzicht op IJssel

De gemeente Deventer wil de ligplaatsen van rederij Eureka verplaatsen om zo een mooier uitzicht op de IJssel te realiseren. Eigenaar Hans Teerlink van Eureka begrijpt er niets van: ‘Ik snap niet waar dit vandaan komt, we liggen hier al meer dan 50 jaar.’ Volgens de gemeente is de rederij al jaren op de hoogte dat ze weg moeten en wordt er een goed alternatief geboden.

Rederij Eureka in Deventer

Deventer
rederij Eureka hecht aan ligplaatsen aan De Worp

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (30)

  • Het gaat al net zo als in Gorinchem. Ze vinden het leuk als er schepen op de rivier varen. Dat geeft zo\’n idyliisch gezicht en vult het blikveld goed.
    Dat er mensen op die schepen varen die ook een bintenis met de wal hebben wordt door onze lieve ambtenaren volledig uit het oog verloren.

    Geplaatst door: Jip op
  • @ J.Steek

    Lees uw bericht nog eens goed,en ga dan eens heel goed nadenken wie zich moet gaan schamen.

    Geplaatst door: Raymond op
  • vanwege een paar hotelgasten (hoe vaak zitten die op t terras?) moeten schepen van een rederij die hier al 50 jaar liggen verdwijnen, die schepen vervoeren duizenden mensen per jaar- wethouders hebben geen probleem om als dat in hun straatje past een bedrijf kapot te maken. (helaas bittere ervaring-niet in deventer)

    Geplaatst door: captainfrans op
  • Ik vind het een slecht plan om de schepen van Eureka te willen verbannen naar een minder centraal punt. De familie Teerlink en hun voorgangers hebben van Eureka een mooi bedrijf gemaakt waar vele passagiers een leuke vakantie beleven. Ik kan me herinneren dat ene Dries en een Van Wijhe ons met een roeiboot de IJssel over roeiden. Dat zal net na de oorlog zijn geweest. Moet je nou zien wat voor een bedrijf daaruit gegroeid is. Bovendien vind ik het een prachtig gezicht als ik die witte schepen zie liggen, wanneer ik langs de Welle en Onder de Linden langs rijd. Daarom vind ik dat die schepen zouden moeten blijven liggen, zo lang de reder dat wil. Eureka, ik wens jullie veel sterkte in de strijd !!
    Dat de Hanzestad Deventer wat meer zou moeten doen om het Hanzeverleden meer in de belangstelling te brengen, daar ben ik het helemaal mee eens. Laat de bestuurderen van Deventer eens kijken naar de Duitse Hanzesteden. Die zijn ten minste trots op het feit dat ze tot het Hanzeverbond behoorden. Wat doet Deventer aan zijn Hanzeverleden ? Ja, een paar straten zijn er vernoemd, zoals de Bergenvaarderstraat en de Schonenvaarderstraat. Er kan echter veel meer gebeuren. Dus laat het gebeuren !!

    Geplaatst door: Jan K op
  • Ja Peiter, het is ook zoooooo lekker zeilen op de IJssel met een tjalk, aak of klipper achtig iets!!
    Dat die schepen mooier zijn dan moderne pass. schepen is wel waar, maar dan had de gemeente dáár een schoonheid commisie op moeten zetten, net als bij huizen(bouw), en niet achteraf zeggen: toch maar weg want ze zijn niet mooi.

    Geplaatst door: Hans op
  • Ik zou daar eerlijk gezegd ook liever een paar klippers, kraken of tjalken zien dan die passagiersschepen.

    Geplaatst door: PieterW op
  • troost u het gras is hier ook niet groener!!

    Geplaatst door: grens geval op
  • willen ze daar het nieuwe gemeentehuis bouwen

    Geplaatst door: dirk jonker op
  • Heeft iemand een idee hoeveel Nederlanders zich inmiddels over de grens gevestigd hebben: volkomen moe geworden van dit soort gezeur van een uit de bocht geschoten onbetrouwbare overheid? Het gaat inmiddels al over vele duizenden. Ga lekker zo door Nederland.

    Geplaatst door: Antoin France op
  • Wel,die vele auto,s die langs de boulevard rijden,dat is pas fijn. Dus die ook weg,en paard met wagen terug.Die passen beter in het aanzicht vanaf het water !!

    Geplaatst door: Martin op
  • Jannie, je hebt echtwel een punt, die eureka schepen zijn foeilelijk en passen helemaal niet in het historische uitzicht van Deventer.

    Geplaatst door: lou op
  • Dit is de volgende gemeente die van de scheepvaart af wil.Overal 3x 24 uur met aaneengesloten feestdagen komen ze nog vertellen dat je te lang lig.Maar gemeente doe je best, de baby boem kont eraan en dan mag alles over de weg.
    En gemeentes denk eraan, een schip dat weg is is voorgoed weg en dan hoef je niet te klagen.

    Geplaatst door: johan d op
  • laat die schepen lekker liggen daar waar ze liggen anders moeten ze die nieuw geslagen palen waar je niet kan afmeren ook maar weghalen en de sluis gewoon dempen dan is de gemeente van haar schepen af en een heleboel inkomsten maar zover waren ze nog niet waarschijnlijk moet eureka als ze in de voorhaven gaan liggen havengeld gaan betalen wat nu misschien niet zo is dus weer extra inkomsten voor de gemeente
    niels

    Geplaatst door: niels op
  • @ jannie

    Als of de huizen en gebouwen tegenwoordig nog zó mooi eruit zien. soms vraag je je af wat daar vreselijke blokkendoos staan of denk je bij je eigen van wat mag dat voorstellen.. was dat ook niet deventer die die abstracte raadhuis zou krijgen of iets dergelijks?

    Geplaatst door: karel op
  • Ik ben het wel eens met de gemeente Deventer, die lelijke schepen moeten echt weg hoor. Het zijn drijvende objecten die nauwelijks iets van een schip weg hebben. Oude schepen van ons varend erfgoed zou veel beter staan.

    Geplaatst door: jannie op
  • hm, da hat der Amtsschimmel wieder Langeweile…

    Gruß aus D

    DonBeton

    Geplaatst door: DonBeton op
  • nou weer zon aktie die nergens op slaat tegen woordig als schipper ben je een boeman zelfs even afmeren voor iemand op te pikken of gou even boodschappen aan boord brengen overal word je weggesturd en dat is op veel plaatsen zo bedrijven wordfen gewoon naar de galmiezen geholpen inkader mileu ligplaatsen geluid ergens weg gestopt omdat huizen meer op opbrengen die mensen die daar willen wonnen hebben er zelf voor gekozen om daar te wonen dan te benken de kosten nu als met de eureka gebeurd ken gennoeg bedrijven die na zon verhuizing vredwenen zijn om dat pand te duur vaak nieuwbouw geen gennoeg geld voor uitkoopping gekregen hebben die mansen op kantoor moeten zelf maar eens een maandje mee draaien om te zien hoe wij onze zuur verdiende centen binnen krijgen dus gemeetje kom uit ke luie stoel en ga eens een maandje mee dfan spreken we later nog eens en dat van een stad die groot geworden is met scheepvaart z moesten hun eigen schamen

    Geplaatst door: j steek op
  • En het verjagen van de scheepvaart uit het beeld van de bevolking gaat verder. Naast bijv. Rotterdam en Nijmegen nu ook Deventer… Mag men dan niet meer zien welke (prachtige) schepen de rivieren bevaren? En mogen haar bemanningen niet meer op loopafstand van de stad liggen? Nee… Want zodra schepen dicht bij komen blijkt er ineens ook een klein beetje geluid en een klein beetje uitlaatgassen geproduceerd te worden. Komaan… Moet de scheepvaart dan echt ver van de stad en achter hoge hekken gaan liggen???

    Geplaatst door: Liam op
  • De MPS River Dream en de Eureka V hebben schottelaandrijving dus geen bilgewater + beide schepen hebben een vuilwaterverwerkingsinstallatie dus wij hoeven GEEN gebruik te maken van vuilwater afgiftepunten .De MPS Eureka heeft voldoende opslagcapiciteit voor vuilwater zodat hij deze af kan geven bij een door de gemeente Deventer gerealiseerd afgiftepunt????? en het bilgewater kan men ABSOLUUT niet in de gemeente Deventer kwijt maar bij een bilgeboot . De schepen zijn gestroomlijnd gebouwd en hebben weinig weerstand in het water dus voor het project ruimte voor de rivier met nadruk op de weerstand van het water bij extreem hoog water geen noemenswaardige tegendruk (zoals bij veerstoepen veerdijken).Toen het Hotel nog in handen was van de Chinees of andere eigenaren hoorde ik niemand klagen maar,toen stichting het Bergkwartier er met heel veel geld het hotel ging verbouwen begon het gedonder.
    Trouwens er staan nog een hoop bomen en struiken die nu ook het uit zicht belemmeren en waarneer die gesnoeid zijn is het uitzicht een stuk beter en komen de schepen ook een stuk mooier uit. Zoniet dan blijft er genoeg ruimte over om er bij langs tekijken. Men MOET de rivier werkbaar en leefbaar houden en ten slotte is Deventer een Hanzestad . Als de gemeente Deventer wil veranderen dan moet het zeer zeker verbeteren en dan niet alleen een “mooie kade” maken die met dit lage water …………aftemeren is

    Geplaatst door: Edwin op
  • wist u dat het zicht van de schippers wordt verstoord door allerlei bebouwing langs de rivier. men overweegt alle huizen langs de rivier af te breken.

    Geplaatst door: schipper op
  • Eens met subaru-rijder. Deventer zonder schepen is geen Deventer. Rederij Eureka maakt in Deventer juist mooi gebruik van de IJssel.

    Geplaatst door: Deventer import op
  • Wat ik zou doen is trossen los en alles verkopen en lekker leven in een ander land en ook niets meer bijdragen aan de Hollandse economie als ze dat perse willen!

    Geplaatst door: Johan Krijn Temmink op
  • Ze moeten toch iets verzinnen om over te gaan klagen.. dat zijn echt mensen die totaal geen idee van de vaart hebben. zie schip parkeren..
    hoe kom je erop..
    Bij een stad aan het water horen nu eenmaal schepen waarom zijn er anders zoveel passagiers schepen.

    Mensen van de gemeente succes met ruineren van jullie eigen stad!

    Geplaatst door: Karel op
  • Is dat NIEUW , SCHEPEN PARKEREN
    het heet toch AFMEREN

    Geplaatst door: cees op
  • Deventer houdt niet van schepen. Want ook het havengeld voor de binnenvaart is in Deventer schreeuwend duur, terwijl men er (bijna) niets voor terugkrijgt. Een prachtige stad hoor, maar wij komen er eigenlijk liever niet meer.

    Geplaatst door: Kruid op
  • Gemeentelijke bestuurders van Deventer, leg mij eens uit hoe deze schepen storend kunnen wezen voor het beschermd stadsgezicht, als ik de stad vanaf het water bekijk sta ik met mijn rug vanaf de kade naar deze schepen, of dent u dat de bezoekers van u prachtige stad met grote getale met de pont naar de overzijde gaan om voorts vanuit de uiterwaarde u stad te bezichtigen.
    Ik ben beroepsschipper, heb mij op geen enkele wijze gestoord aan deze schepen, sterker nog u moet trots zijn op zulke ondernemers en ze op een gouden schaaltje leggen i.p.v. ook maar een strobreed in de weg te liggen.
    Wilt u wat nuttigs doen maak dan een replica van bijv. een Kogge net als Kampen en leg deze voor de kaai, of een replica van diverse schepen in klein formaat en maak hier een hoekje van op de kade, dit maakt de kade aantrekkelijker en u kunt de geschiedenis van u stad laten zien , ook rederij Eureka hoort hierbij.
    Hoop van harte dat u terugkomt op u idee tenslotte is het ook zo dat als de schepen in de stad liggen, en de gasten moeten wachten,ze de stad ingaan en dus consumeren wat de horeca en dus ook de gemeente kas doet rinkelen.

    Geplaatst door: Hagens op
  • >> ‘Het historisch stadsgezicht moet beschermd worden.

    Bij een stad aan het water, door handel via het water groot geworden.
    Dan hoort bij het stadsaanzicht toch ook boten?
    vorige 2 berichten gingen niet compleet er uit.

    Geplaatst door: subaru rijder op
  • >> ‘Het historisch stadsgezicht moet beschermd worden

    Geplaatst door: subaru rijder op
  • >> ‘Het historisch stadsgezicht moet beschermd worden

    Geplaatst door: subaru rijder op
  • En weer een voorbeeld dat onze volksvertegenwoordigers ver verwijderd staan van de burgers.

    En dan houd ik mijn mond maar over de functie ‘omgevingsmanager’ en de term ‘ruimtelijke kwaliteit’. Functies en termen die helaas grotendeels door ambtenaren in het leven zijn geroepen, en waar Nederland aan kapot gaat.

    Prettige dag en vriendelijke groeten,

    Ernst-Jan Klein

    Geplaatst door: Ernst-Jan-Klein op

Reageer

Schepen verstoren uitzicht op IJssel | Schuttevaer.nl

Schepen verstoren uitzicht op IJssel

De gemeente Deventer wil de ligplaatsen van rederij Eureka verplaatsen om zo een mooier uitzicht op de IJssel te realiseren. Eigenaar Hans Teerlink van Eureka begrijpt er niets van: ‘Ik snap niet waar dit vandaan komt, we liggen hier al meer dan 50 jaar.’ Volgens de gemeente is de rederij al jaren op de hoogte dat ze weg moeten en wordt er een goed alternatief geboden.

Rederij Eureka in Deventer

Deventer
rederij Eureka hecht aan ligplaatsen aan De Worp

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (30)

  • Het gaat al net zo als in Gorinchem. Ze vinden het leuk als er schepen op de rivier varen. Dat geeft zo\’n idyliisch gezicht en vult het blikveld goed.
    Dat er mensen op die schepen varen die ook een bintenis met de wal hebben wordt door onze lieve ambtenaren volledig uit het oog verloren.

    Geplaatst door: Jip op
  • @ J.Steek

    Lees uw bericht nog eens goed,en ga dan eens heel goed nadenken wie zich moet gaan schamen.

    Geplaatst door: Raymond op
  • vanwege een paar hotelgasten (hoe vaak zitten die op t terras?) moeten schepen van een rederij die hier al 50 jaar liggen verdwijnen, die schepen vervoeren duizenden mensen per jaar- wethouders hebben geen probleem om als dat in hun straatje past een bedrijf kapot te maken. (helaas bittere ervaring-niet in deventer)

    Geplaatst door: captainfrans op
  • Ik vind het een slecht plan om de schepen van Eureka te willen verbannen naar een minder centraal punt. De familie Teerlink en hun voorgangers hebben van Eureka een mooi bedrijf gemaakt waar vele passagiers een leuke vakantie beleven. Ik kan me herinneren dat ene Dries en een Van Wijhe ons met een roeiboot de IJssel over roeiden. Dat zal net na de oorlog zijn geweest. Moet je nou zien wat voor een bedrijf daaruit gegroeid is. Bovendien vind ik het een prachtig gezicht als ik die witte schepen zie liggen, wanneer ik langs de Welle en Onder de Linden langs rijd. Daarom vind ik dat die schepen zouden moeten blijven liggen, zo lang de reder dat wil. Eureka, ik wens jullie veel sterkte in de strijd !!
    Dat de Hanzestad Deventer wat meer zou moeten doen om het Hanzeverleden meer in de belangstelling te brengen, daar ben ik het helemaal mee eens. Laat de bestuurderen van Deventer eens kijken naar de Duitse Hanzesteden. Die zijn ten minste trots op het feit dat ze tot het Hanzeverbond behoorden. Wat doet Deventer aan zijn Hanzeverleden ? Ja, een paar straten zijn er vernoemd, zoals de Bergenvaarderstraat en de Schonenvaarderstraat. Er kan echter veel meer gebeuren. Dus laat het gebeuren !!

    Geplaatst door: Jan K op
  • Ja Peiter, het is ook zoooooo lekker zeilen op de IJssel met een tjalk, aak of klipper achtig iets!!
    Dat die schepen mooier zijn dan moderne pass. schepen is wel waar, maar dan had de gemeente dáár een schoonheid commisie op moeten zetten, net als bij huizen(bouw), en niet achteraf zeggen: toch maar weg want ze zijn niet mooi.

    Geplaatst door: Hans op
  • Ik zou daar eerlijk gezegd ook liever een paar klippers, kraken of tjalken zien dan die passagiersschepen.

    Geplaatst door: PieterW op
  • troost u het gras is hier ook niet groener!!

    Geplaatst door: grens geval op
  • willen ze daar het nieuwe gemeentehuis bouwen

    Geplaatst door: dirk jonker op
  • Heeft iemand een idee hoeveel Nederlanders zich inmiddels over de grens gevestigd hebben: volkomen moe geworden van dit soort gezeur van een uit de bocht geschoten onbetrouwbare overheid? Het gaat inmiddels al over vele duizenden. Ga lekker zo door Nederland.

    Geplaatst door: Antoin France op
  • Wel,die vele auto,s die langs de boulevard rijden,dat is pas fijn. Dus die ook weg,en paard met wagen terug.Die passen beter in het aanzicht vanaf het water !!

    Geplaatst door: Martin op
  • Jannie, je hebt echtwel een punt, die eureka schepen zijn foeilelijk en passen helemaal niet in het historische uitzicht van Deventer.

    Geplaatst door: lou op
  • Dit is de volgende gemeente die van de scheepvaart af wil.Overal 3x 24 uur met aaneengesloten feestdagen komen ze nog vertellen dat je te lang lig.Maar gemeente doe je best, de baby boem kont eraan en dan mag alles over de weg.
    En gemeentes denk eraan, een schip dat weg is is voorgoed weg en dan hoef je niet te klagen.

    Geplaatst door: johan d op
  • laat die schepen lekker liggen daar waar ze liggen anders moeten ze die nieuw geslagen palen waar je niet kan afmeren ook maar weghalen en de sluis gewoon dempen dan is de gemeente van haar schepen af en een heleboel inkomsten maar zover waren ze nog niet waarschijnlijk moet eureka als ze in de voorhaven gaan liggen havengeld gaan betalen wat nu misschien niet zo is dus weer extra inkomsten voor de gemeente
    niels

    Geplaatst door: niels op
  • @ jannie

    Als of de huizen en gebouwen tegenwoordig nog zó mooi eruit zien. soms vraag je je af wat daar vreselijke blokkendoos staan of denk je bij je eigen van wat mag dat voorstellen.. was dat ook niet deventer die die abstracte raadhuis zou krijgen of iets dergelijks?

    Geplaatst door: karel op
  • Ik ben het wel eens met de gemeente Deventer, die lelijke schepen moeten echt weg hoor. Het zijn drijvende objecten die nauwelijks iets van een schip weg hebben. Oude schepen van ons varend erfgoed zou veel beter staan.

    Geplaatst door: jannie op
  • hm, da hat der Amtsschimmel wieder Langeweile…

    Gruß aus D

    DonBeton

    Geplaatst door: DonBeton op
  • nou weer zon aktie die nergens op slaat tegen woordig als schipper ben je een boeman zelfs even afmeren voor iemand op te pikken of gou even boodschappen aan boord brengen overal word je weggesturd en dat is op veel plaatsen zo bedrijven wordfen gewoon naar de galmiezen geholpen inkader mileu ligplaatsen geluid ergens weg gestopt omdat huizen meer op opbrengen die mensen die daar willen wonnen hebben er zelf voor gekozen om daar te wonen dan te benken de kosten nu als met de eureka gebeurd ken gennoeg bedrijven die na zon verhuizing vredwenen zijn om dat pand te duur vaak nieuwbouw geen gennoeg geld voor uitkoopping gekregen hebben die mansen op kantoor moeten zelf maar eens een maandje mee draaien om te zien hoe wij onze zuur verdiende centen binnen krijgen dus gemeetje kom uit ke luie stoel en ga eens een maandje mee dfan spreken we later nog eens en dat van een stad die groot geworden is met scheepvaart z moesten hun eigen schamen

    Geplaatst door: j steek op
  • En het verjagen van de scheepvaart uit het beeld van de bevolking gaat verder. Naast bijv. Rotterdam en Nijmegen nu ook Deventer… Mag men dan niet meer zien welke (prachtige) schepen de rivieren bevaren? En mogen haar bemanningen niet meer op loopafstand van de stad liggen? Nee… Want zodra schepen dicht bij komen blijkt er ineens ook een klein beetje geluid en een klein beetje uitlaatgassen geproduceerd te worden. Komaan… Moet de scheepvaart dan echt ver van de stad en achter hoge hekken gaan liggen???

    Geplaatst door: Liam op
  • De MPS River Dream en de Eureka V hebben schottelaandrijving dus geen bilgewater + beide schepen hebben een vuilwaterverwerkingsinstallatie dus wij hoeven GEEN gebruik te maken van vuilwater afgiftepunten .De MPS Eureka heeft voldoende opslagcapiciteit voor vuilwater zodat hij deze af kan geven bij een door de gemeente Deventer gerealiseerd afgiftepunt????? en het bilgewater kan men ABSOLUUT niet in de gemeente Deventer kwijt maar bij een bilgeboot . De schepen zijn gestroomlijnd gebouwd en hebben weinig weerstand in het water dus voor het project ruimte voor de rivier met nadruk op de weerstand van het water bij extreem hoog water geen noemenswaardige tegendruk (zoals bij veerstoepen veerdijken).Toen het Hotel nog in handen was van de Chinees of andere eigenaren hoorde ik niemand klagen maar,toen stichting het Bergkwartier er met heel veel geld het hotel ging verbouwen begon het gedonder.
    Trouwens er staan nog een hoop bomen en struiken die nu ook het uit zicht belemmeren en waarneer die gesnoeid zijn is het uitzicht een stuk beter en komen de schepen ook een stuk mooier uit. Zoniet dan blijft er genoeg ruimte over om er bij langs tekijken. Men MOET de rivier werkbaar en leefbaar houden en ten slotte is Deventer een Hanzestad . Als de gemeente Deventer wil veranderen dan moet het zeer zeker verbeteren en dan niet alleen een “mooie kade” maken die met dit lage water …………aftemeren is

    Geplaatst door: Edwin op
  • wist u dat het zicht van de schippers wordt verstoord door allerlei bebouwing langs de rivier. men overweegt alle huizen langs de rivier af te breken.

    Geplaatst door: schipper op
  • Eens met subaru-rijder. Deventer zonder schepen is geen Deventer. Rederij Eureka maakt in Deventer juist mooi gebruik van de IJssel.

    Geplaatst door: Deventer import op
  • Wat ik zou doen is trossen los en alles verkopen en lekker leven in een ander land en ook niets meer bijdragen aan de Hollandse economie als ze dat perse willen!

    Geplaatst door: Johan Krijn Temmink op
  • Ze moeten toch iets verzinnen om over te gaan klagen.. dat zijn echt mensen die totaal geen idee van de vaart hebben. zie schip parkeren..
    hoe kom je erop..
    Bij een stad aan het water horen nu eenmaal schepen waarom zijn er anders zoveel passagiers schepen.

    Mensen van de gemeente succes met ruineren van jullie eigen stad!

    Geplaatst door: Karel op
  • Is dat NIEUW , SCHEPEN PARKEREN
    het heet toch AFMEREN

    Geplaatst door: cees op
  • Deventer houdt niet van schepen. Want ook het havengeld voor de binnenvaart is in Deventer schreeuwend duur, terwijl men er (bijna) niets voor terugkrijgt. Een prachtige stad hoor, maar wij komen er eigenlijk liever niet meer.

    Geplaatst door: Kruid op
  • Gemeentelijke bestuurders van Deventer, leg mij eens uit hoe deze schepen storend kunnen wezen voor het beschermd stadsgezicht, als ik de stad vanaf het water bekijk sta ik met mijn rug vanaf de kade naar deze schepen, of dent u dat de bezoekers van u prachtige stad met grote getale met de pont naar de overzijde gaan om voorts vanuit de uiterwaarde u stad te bezichtigen.
    Ik ben beroepsschipper, heb mij op geen enkele wijze gestoord aan deze schepen, sterker nog u moet trots zijn op zulke ondernemers en ze op een gouden schaaltje leggen i.p.v. ook maar een strobreed in de weg te liggen.
    Wilt u wat nuttigs doen maak dan een replica van bijv. een Kogge net als Kampen en leg deze voor de kaai, of een replica van diverse schepen in klein formaat en maak hier een hoekje van op de kade, dit maakt de kade aantrekkelijker en u kunt de geschiedenis van u stad laten zien , ook rederij Eureka hoort hierbij.
    Hoop van harte dat u terugkomt op u idee tenslotte is het ook zo dat als de schepen in de stad liggen, en de gasten moeten wachten,ze de stad ingaan en dus consumeren wat de horeca en dus ook de gemeente kas doet rinkelen.

    Geplaatst door: Hagens op
  • >> ‘Het historisch stadsgezicht moet beschermd worden.

    Bij een stad aan het water, door handel via het water groot geworden.
    Dan hoort bij het stadsaanzicht toch ook boten?
    vorige 2 berichten gingen niet compleet er uit.

    Geplaatst door: subaru rijder op
  • >> ‘Het historisch stadsgezicht moet beschermd worden

    Geplaatst door: subaru rijder op
  • >> ‘Het historisch stadsgezicht moet beschermd worden

    Geplaatst door: subaru rijder op
  • En weer een voorbeeld dat onze volksvertegenwoordigers ver verwijderd staan van de burgers.

    En dan houd ik mijn mond maar over de functie ‘omgevingsmanager’ en de term ‘ruimtelijke kwaliteit’. Functies en termen die helaas grotendeels door ambtenaren in het leven zijn geroepen, en waar Nederland aan kapot gaat.

    Prettige dag en vriendelijke groeten,

    Ernst-Jan Klein

    Geplaatst door: Ernst-Jan-Klein op

Reageer