Gesprek met sector

Harbers bereid te kijken naar nadeelcompensatie Julianakanaal

Infrastructuur en Waterstaat is bereid te praten over een compensatieregeling voor de partijen die nadeel ondervinden van de acht maanden durende drooglegging van het Julianakanaal in Limburg. Dat maakte minister Harbers vanochtend duidelijk in gesprek met de binnenvaart en het Limburgse bedrijfsleven, laten meerdere bronnen Schuttevaer weten. De maandelijkse omvaarkosten worden geraamd op vijf miljoen euro.

Vanaf oktober gaat het Julianakanaal maanden dicht, hoelang precies moet nog blijken. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Harbers bereid te kijken naar nadeelcompensatie Julianakanaal | Schuttevaer.nl
Gesprek met sector

Harbers bereid te kijken naar nadeelcompensatie Julianakanaal

Infrastructuur en Waterstaat is bereid te praten over een compensatieregeling voor de partijen die nadeel ondervinden van de acht maanden durende drooglegging van het Julianakanaal in Limburg. Dat maakte minister Harbers vanochtend duidelijk in gesprek met de binnenvaart en het Limburgse bedrijfsleven, laten meerdere bronnen Schuttevaer weten. De maandelijkse omvaarkosten worden geraamd op vijf miljoen euro.

Vanaf oktober gaat het Julianakanaal maanden dicht, hoelang precies moet nog blijken. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer