Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hamsteren laagzwavelige brandstof lijkt begonnen

Deventer

Met minder dan twee maanden te gaan werpt de 0,5% zwavelnorm forse schaduwen vooruit. To scrub or not to scrub; open loop, hybride of closed loop-systemen, is er voldoende van de ene of de andere brandstof beschikbaar? Hoe streng wordt er gehandhaafd? Wordt het probleem verplaatst van de lucht naar het water? En intussen wordt op grote schaal laagzwavelige olie gehamsterd. In Singapore lag eind oktober al 5,5 miljoen ton klaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook