Mighty Servant 3 met hefschip naar Taiwan

In het Rotterdamse havengebied is het zwaartransportschip Mighty Servant 3 van Boskalis beladen met het windturbinevaartuig Seajacks Zaratan van Seajacks UK Ltd uit Great Yarmouth. Reisdoel van het transport is Taiwan.

Mighty Servant 3 met hefschip naar Taiwan

De Mighty Servant 3, voor het eerst geheel in de nieuwe huiskleuren van Boskalis gestoken, was in het Calandkanaal afgezonken om de Seajacks Zaratan via de float-on methode aan boord te kunnen nemen. Het hefschip was aangevlet door drie havenslepers van Kotug Smit.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Mighty Servant 3 met hefschip naar Taiwan | Schuttevaer.nl

Mighty Servant 3 met hefschip naar Taiwan

In het Rotterdamse havengebied is het zwaartransportschip Mighty Servant 3 van Boskalis beladen met het windturbinevaartuig Seajacks Zaratan van Seajacks UK Ltd uit Great Yarmouth. Reisdoel van het transport is Taiwan.

Mighty Servant 3 met hefschip naar Taiwan

De Mighty Servant 3, voor het eerst geheel in de nieuwe huiskleuren van Boskalis gestoken, was in het Calandkanaal afgezonken om de Seajacks Zaratan via de float-on methode aan boord te kunnen nemen. Het hefschip was aangevlet door drie havenslepers van Kotug Smit.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer