Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Haastig graanvervoer

PAPENDRECHT

Uit vrees dat de Russische overheid een exportheffing invoert, probeerden Russische boeren hun graan snel te verschepen. Maar dat lukte in november al niet meer. De Russische graanoogst wordt geschat op 70 miljoen ton, terwijl dat in het vorige seizoen 84 miljoen ton bedroeg. De graanoogst in Oekraïne is wel groot en er is volop export vanaf havens in de Zwarte Zee.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook