Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Interpol brengt honderden milieudelicten aan het licht

DEN HAAG

Een wereldwijde actie onder de vlag van de internationale politieorganisatie Interpol heeft de afgelopen maand meer dan 500 milieudelicten aan het licht gebracht. Onder de codenaam ’30 Days at Sea’ voerden politiediensten en milieuhandhavers gerichte controles uit in 58 landen. Voor Nederland deden de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en de politie mee. De actie had plaats van 1 tot en met 31 oktober.

1 / 1
Interpol brengt honderden milieudelicten aan het licht

Interpol brengt honderden milieudelicten aan het licht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook