Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Sociaal signaal’ van Fairmount-slepers in Aberdeen

ABERDEEN

Zo’n 25 met ontslag bedreigde Nederlandse opvarenden van de zeeslepers Fairmount Glacier en de Fairmount Summit gaven woensdagmorgen 31 augustus in de haven van Aberdeen (Schotland) een ‘sociaal signaal’ af aan Boskalis-directeur Peter Berdowski.

1 / 1
‘Sociaal signaal' van Fairmount-slepers in Aberdeen

‘Sociaal signaal' van Fairmount-slepers in Aberdeen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook