Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart bundelt krachten in A’dam-Utrecht-R’dam corridor

ROTTERDAM

TMA Logistics, CTU en VCL slaan de handen ineen met de oprichting van de North West Central Corridor. Deze bundeling van binnenvaartcontainerlading zorgt voor minder vertraging aan de terminals. Het initiatief wordt ondersteund door de deepsea containerterminals in Rotterdam, de Havenbedrijven van Amsterdam en Rotterdam en het duurzaam logistiek programma Lean & Green Europe.

1 / 1
Binnenvaart bundelt krachten in A'dam-Utrecht-R'dam corridor

Binnenvaart bundelt krachten in A'dam-Utrecht-R'dam corridor

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook