Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Binnenvaart bundelt krachten in A’dam-Utrecht-R’dam corridor

ROTTERDAM

TMA Logistics, CTU en VCL slaan de handen ineen met de oprichting van de North West Central Corridor. Deze bundeling van binnenvaartcontainerlading zorgt voor minder vertraging aan de terminals. Het initiatief wordt ondersteund door de deepsea containerterminals in Rotterdam, de Havenbedrijven van Amsterdam en Rotterdam en het duurzaam logistiek programma Lean & Green Europe.

1 / 1
Binnenvaart bundelt krachten in A'dam-Utrecht-R'dam corridor

Binnenvaart bundelt krachten in A'dam-Utrecht-R'dam corridor

Voor het containertransport op de route Amsterdam-Utrecht-Rotterdam is de binnenvaart van essentieel belang. Jaarlijks worden op dit traject ruim 250.000 containers over water vervoerd. In de North West Central Corridor wordt deze lading gebundeld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook