Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Panteia: Binnenlands vervoer per schip duurder, internationaal goedkoper

ZOETERMEER

Verladers die hun ladingen over korte afstanden vervoeren, krijgen dit jaar weer te maken met een kostenstijging van de binnenvaart. Dit blijkt uit de kostenrapportages voor de binnenvaart, die recent zijn geactualiseerd door onderzoeksbureau Panteia in opdracht van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart.

1 / 1
pers1904 [I] Panteia Binnenlands vervoer per schip duurder, internationaal goedkoper

pers1904 [I] Panteia Binnenlands vervoer per schip duurder, internationaal goedkoper

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook