Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

De Rijn van A tot Z: Staking zet beetje druk

DEVENTER

Hoewel de bevrachters nog geen exacte prijzen kunnen geven, zetten de stakingen in België en Frankrijk de markt al enigszins onder druk. ‘Ik ben nog niet echt onder de indruk van de prijsstijgingen, maar je voelt dat er iets meer druk op de markt komt. Maar dat komt ook omdat er ook nog eens 300 tot 400 schepen op het Main-Donuakanaal langzaam aan het opschuiven zijn vanwege de stremming van de Main. Die stremming is dit weekeinde opgeheven, maar nu was er ook nog een sluis kapot. Dat schiet dus niet op.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook