Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Moderne Li-Ionbatterij vraagt om alternatieve blusmethode

OUD-BEIJERLAND [update]

Nieuwe technieken vragen soms om nieuwe oplossingen. De snelle opkomst van de lithium-ionaccu in de machinekamer is er daar een van. Want conventionele brandbestrijdingsinstallaties voldoen dan niet als er onverhoopt brand ontstaat. FirePro Benelux in Goudswaard heeft een oplossing in huis.

1 / 2
Moderne Li-Ionbatterij vraagt om alternatieve blusmethode

Moderne Li-Ionbatterij vraagt om alternatieve blusmethode

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook