Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal Bodewes laat Elisabeth K. ongedoopt te water

MARTENSHOEK

Royal Bodewes in Martenshoek heeft vrijdag 22 januari met assistentie van de sleepboten Gruno III van Bijma en Gyas van Wagenborg de Elisabeth K. (bouwnummer 734) te water gelaten. Geen doopbordes, geen doopster, geen bloemen en geen muziek. De tewaterlating was een sobere en ceremonieloze aangelegenheid.

1 / 1
De Elisabeth K. duikt ongedoopt het Winschoterdiep in. (Foto Henk Zuur)

De Elisabeth K. duikt ongedoopt het Winschoterdiep in. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook