Krabbenvisser met extra pk’s alsnog over verhoogde havendijk Den Oever

Het transport en de tewaterlating van de door Luyt in Den Oever afgebouwde krabbenvisser Nichola of Ladram E1 hadden iets meer voeten in de aarde dan verwacht. De opgehoogde havendijk leek een onneembare hindernis, maar extra pk’s van een transportbedrijf boden uitkomst.

Krabbenvisser met extra pk’s alsnog over verhoogde havendijk Den Oever

De 15 meter lange krabbenvisser, die enkele maanden de skyline van Den Oever had bepaald, was dinsdag 19 maart al vroeg in de ochtend op een platformtrailer van transportbedrijf KTFgezet. Vanaf de Luyt-vestiging aan de Nijverheidsstraat ging het vervolgens met een Mercedes Actros trekker richting havendijk.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer