Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Krabbenvisser met extra pk’s alsnog over verhoogde havendijk Den Oever

DEN OEVER

Het transport en de tewaterlating van de door Luyt in Den Oever afgebouwde krabbenvisser Nichola of Ladram E1 hadden iets meer voeten in de aarde dan verwacht. De opgehoogde havendijk leek een onneembare hindernis, maar extra pk’s van een transportbedrijf boden uitkomst.

1 / 2
Krabbenvisser met extra pk’s alsnog over verhoogde havendijk Den Oever

Krabbenvisser met extra pk’s alsnog over verhoogde havendijk Den Oever

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook