Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tweede kolk Prinses Beatrixsluis weer in gebruik

NIEUWEGEIN

De tweede kolk van de Prinses Beatrixsluis, de middelste van de drie, is dinsdag  25 juni weer in gebruik genomen. Deze kolk lag sinds het incident met twee werklieden op 3 juni als voorzorgsmaatregel stil. Kolk 1 blijft vooralsnog buiten gebruik. Recreatievaart kan weer gebruik maken van de Prinses Beatrixsluis.

1 / 1
Tweede kolk Prinses Beatrixsluis weer in gebruik, eerste kolk nog niet. (Dronefoto RWS)

Tweede kolk Prinses Beatrixsluis weer in gebruik, eerste kolk nog niet. (Dronefoto RWS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook