Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Autonome robot peilt havendiepte in Antwerpen

ANTWERPEN

Havenbedrijf Antwerpen zet binnenkort een varende drone in voor inspectie en dieptemetingen op plaatsen in de haven van Antwerpen waar de peilboot Echo niet kan komen. Het betreft een kleine onbemande, elektrische catamaran die volledig autonoom varend de benodigde data verzamelt.

1 / 1
Autonome robot peilt havendiepte in Antwerpen

Autonome robot peilt havendiepte in Antwerpen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook