Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hoogwater stremt Rijn en Moezel

MAINZ

De Rijn tussen Koblenz en Maxau is vrijdag 5 januari gestremd vanwege het hoge water (Marke II). De pegel van Maxau gaf om 13 uur 7,72 meter aan en boven 7,50 meter geldt een vaarverbod. Het Hoogwatercentrum in Mainz verwacht meer stremmingen van de Duitse Rijn.

1 / 2
Hoogwater stremt Rijn en Moezel

Hoogwater stremt Rijn en Moezel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook