Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe kolk Ivoz-Ramet nog lang gestremd

IVOZ-RAMET

Er is nog geen zicht op het opnieuw in gebruik stellen van de grote sluiskolk van Ivoz-Ramet op de Belgische Maas. De gloednieuwe sluis (opening september 2015) is buiten gebruik sinds 19 mei van dit jaar. Toen raakte de bakboord benedendeur ontzet. De oorzaak is nog onbekend.

1 / 2
Nieuwe kolk Ivoz-Ramet nog lang gestremd

Nieuwe kolk Ivoz-Ramet nog lang gestremd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook