Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Schultz: ‘Rijksligplaatsen niet voor lang wachten op lading’

DEN HAAG / IJMUIDEN

Is een binnenvaartschip altijd onderweg of moeten er ligplaatsen zijn waar actieve binnenvaartschepen ook langere tijd kunnen stilliggen? Schippers moeten voor langer verblijf uitwijken naar andere, vaak gemeentelijke ligplaatsen, zegt minister Melanie Schultz van Haegen in antwoord op Kamervragen.

1 / 2
Schultz: ‘Rijksligplaatsen niet voor lang wachten op lading'

Schultz: ‘Rijksligplaatsen niet voor lang wachten op lading'

Klachten bij IJmuiden kwamen pas na ontruimingsprocedure

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • W.H. Speksnijder

    Er is geen enkel respect meer voor de oudere (schippers),die hebben in de goede tijd Nederland verrijkt,nu worden ze opgejaagt ,IJmuiden was de vracht ook iets lager omdat alles rijks -laad -ligplaatsen waren ,nu in een tijd Dat mensen nauwelijks rond kunnen komen,worden ze gedwongen naar betaalde plaatsen ,die er overigens ook nog nauwelijks zijn ,wand hun toen verdiende geld is nu nauwelijks iets waard en rente of aandelen brengt het ook niet meer op .De inflatie is ook pure diefstal ,dan nu ook de schippers van de aardbodem afjagen ,die eigendom is van een schepper en niet van dit nationalisme en democratie .De onverdraagzaamheid heeft tot gevolg dat er nergens meer geleefd kan worden (zie de vluchtelingen)Dus wanneer komt er een eind aan dit gegraai.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook