Visserijbedrijven in verzet tegen woningbouw Scheveningse haven

De omvorming van de Scheveningse haven tot een grootschalig woon- en werkgebied met horeca en cultuur is een aantal visserijbedrijven in het verkeerde keelgat geschoten. Ze maken hiertegen bezwaar bij de Raad van State.

De Belangenvereniging Schevenings Havengebied (BSH), waarin de visserijbedrijven zich hebben gebundeld, vroeg woensdag 14 mei in een spoedzitting om schorsing van het plan. Daarmee wordt voorkomen dat er vergunningen worden verstrekt voor de uitvoering van het bestemmingsplan voordat de Raad van State het plan definitief heeft beoordeeld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer