Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rivieren, Kanalen & Meren: poedertanker Zwerver werd bijna 120 jaar oud

ROTTERDAM

Deze rubriek geeft een overzicht van de mutaties van de Nederlandse binnenvaartvloot. Wij gaan uit van gegevens van machinefabrieken, werven, sloperijen, instanties en talloze mensen die de binnenvaart een warm hart toedragen. Daarnaast putten wij uit eigen bestanden voor (historische) gegevens en uiteraard uit boeken, tijdschriften en weekbladen. Helaas zijn deze gegevens niet altijd juist, dus mocht u opmerkingen hebben, schroom dan niet deze via de redactie van Weekblad Schuttevaer door te geven.

Samenstelling en redactie: A. van Zanten

1 / 3
De poedertanker Zwerver werd bijna 120 jaar oud. (Foto T. van der Zee)

De poedertanker Zwerver werd bijna 120 jaar oud. (Foto T. van der Zee)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • GertV93

  Twee jaar geleden nog de oude v.d. Velden piloot vervangen voor een nieuwe Navmate piloot. Voor de nieuwe eigenaar veel veilige kilometers gewenst!

 • SONscheeps

  ach iemand die 55 is mag dus bijna stoppen met werken, want die is bijna 65

 • elzinga

  Dus iemand die 90 wordt is eigenlijk 100.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook