Andere Tijden

Van handelshaven tot toeristische trekpleister

Wie tegenwoordig langs de met schilderachtige, door historische panden omgeven haven van Oud-Beijerland loopt zal niet meteen denken aan een oude handelshaven. De haven is namelijk al decennia lang een thuis voor jachten. Iets dat in het vaarseizoen extra kleur en sfeer geeft aan deze pittoreske, historische haven.

Zo zag de haven eruit in 1922. Archieffoto

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Van handelshaven tot toeristische trekpleister | Schuttevaer.nl
Andere Tijden

Van handelshaven tot toeristische trekpleister

Wie tegenwoordig langs de met schilderachtige, door historische panden omgeven haven van Oud-Beijerland loopt zal niet meteen denken aan een oude handelshaven. De haven is namelijk al decennia lang een thuis voor jachten. Iets dat in het vaarseizoen extra kleur en sfeer geeft aan deze pittoreske, historische haven.

Zo zag de haven eruit in 1922. Archieffoto

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer