Sectorbreed vangnet

ASV: schorsing NBKB vraagt om noodmaatregelen

De Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) wil dat demissionair minister Mark Harbers met noodmaatregelen komt om te voorkomen dat er schepen stil komen te liggen door het ontbreken van het juiste certificaat. De ASV maakt zich grote zorgen en meldt dat er in ieder geval 36 schepen zijn die niet tijdig over de goede papieren beschikken, dat is het gevolg van de schorsing van het Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB).

Zonder een geldig certificaat mag niet gevaren worden. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

ASV: schorsing NBKB vraagt om noodmaatregelen | Schuttevaer.nl
Sectorbreed vangnet

ASV: schorsing NBKB vraagt om noodmaatregelen

De Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) wil dat demissionair minister Mark Harbers met noodmaatregelen komt om te voorkomen dat er schepen stil komen te liggen door het ontbreken van het juiste certificaat. De ASV maakt zich grote zorgen en meldt dat er in ieder geval 36 schepen zijn die niet tijdig over de goede papieren beschikken, dat is het gevolg van de schorsing van het Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB).

Zonder een geldig certificaat mag niet gevaren worden. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer