Studio Schuttevaer

Hernieuwde liefde sector en methanol favoriet: kijk Studio Schuttevaer live vanaf Europort (dag 3) terug

Er is een hernieuwde liefde bij de overheid voor de maritieme maakindustrie in Nederland. De sector komt in een stroomversnelling door de sectoragenda die vorige week werd gepresenteerd. Er zijn echter nog heel wat uitdagingen op het gebied van financiering en opleiding. Die conclusie trekken scheepsbouwers Thecla Bodewes van TB Shipyards en Martijn Nobel van Zwijnenburg tijdens de laatste aflevering van Studio Schuttevaer live op Europort.

Louis Stolper, Thecla Bodewes en Martijn Nobel.
Louis Stolper, Thecla Bodewes en Martijn Nobel. Foto Studio Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer