Hoogtepunten

Deze week in de nieuwe Schuttevaer: KVNR pleit voor betere regels rondom schepen die migranten redden en Harbers kondigt Binnenvaarttafel aan

Na de ’traumatische’ bedreiging van bemanningsleden van Vos Pace door bootmigranten, stelt de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) dat er betere afspraken gemaakt moeten worden door Europese landen over de afhandeling hiervan. Op eigen bodem wil demissionair minister Mark Harbers samen met de hele binnenvaartsector de plannen uit de binnesnvaartvisie een vervolg geven. Daarom start hij eind dit jaar nog met een speciale Binnenvaarttafel; dit en meer lees je in deze editie van Weekblad Schuttevaer.

Voorpagina Schuttevaer Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer