Samenwerking maritiem onderwijs

North Sea Port verlengt Leerstoel aan UGent

North Sea Port kondigt aan hun steun aan de ‘Leerstoel North Sea Port’ met nog eens 5 jaar te verlengen. Deze gezamenlijke inspanning tussen het havenbedrijf en de universiteit is bedoeld om de expertise op het gebied van haven- en maritieme transporteconomie verder uit te breiden aan de UGent en zal studenten en onderzoekers in staat stellen zich te verdiepen in de havenindustrie.

Het Gentse havengebied.
Het Gentse havengebied. Foto North Sea Port

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

North Sea Port verlengt Leerstoel aan UGent | Schuttevaer.nl
Samenwerking maritiem onderwijs

North Sea Port verlengt Leerstoel aan UGent

North Sea Port kondigt aan hun steun aan de ‘Leerstoel North Sea Port’ met nog eens 5 jaar te verlengen. Deze gezamenlijke inspanning tussen het havenbedrijf en de universiteit is bedoeld om de expertise op het gebied van haven- en maritieme transporteconomie verder uit te breiden aan de UGent en zal studenten en onderzoekers in staat stellen zich te verdiepen in de havenindustrie.

Het Gentse havengebied.
Het Gentse havengebied. Foto North Sea Port

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer