memorandum of understanding

Japanners ontwikkelen bunkerschip voor ammoniak

Het Japanse klassenbureau ClassNK, rederij Consort Bunkers, Daihatsu Diesel Alternative Engines, Daikai Engineering en SeaTech Solutions International gaan gezamenlijk onderzoek doen naar bunkerschepen voor ammoniak.

Capt. M Segar, Assistant Chief Executive, MPA Mr. Mikio Kaneda, Managing Director, Daikai Engineering Pte. Ltd. Mr. Govinder Singh Chopra, Managing Director, SeaTech Solutions International (S) Pte Ltd. Mr. Yeo Siok Keak, Director/General Manager, Consort Bunkers Pte Ltd Mr. Justin Yeo Tse Tian, Director, Consort Bunkers Pte Ltd Mr. Masayuki Nosohara, Managing Director, Daihatsu Diesel (Asia Pacific) Pte. Ltd. Mr. Hayato Suga, Executive Vice President, ClassNK Mr. Yasushi Seto, Managing Director, ClassNK Singapore
V.l.n.r.: M Segar (Assistant Chief Executive, MPA) Mikio Kaneda (Managing Director, Daikai Engineering Pte. Ltd), Govinder Singh Chopra (Managing Director, SeaTech Solutions International (S) Pte Ltd.), Yeo Siok Keak (Director/General Manager, Consort Bunkers Pte Ltd), Justin Yeo Tse Tian (Director, Consort Bunkers), Masayuki Nosohara (Managing Director, Daihatsu Diesel, Asia Pacific), Hayato Suga, (Executive Vice President, ClassNK) en Yasushi Seto (Managing Director, ClassNK Singapore) Foto ClassNK

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Japanners ontwikkelen bunkerschip voor ammoniak | Schuttevaer.nl
memorandum of understanding

Japanners ontwikkelen bunkerschip voor ammoniak

Het Japanse klassenbureau ClassNK, rederij Consort Bunkers, Daihatsu Diesel Alternative Engines, Daikai Engineering en SeaTech Solutions International gaan gezamenlijk onderzoek doen naar bunkerschepen voor ammoniak.

Capt. M Segar, Assistant Chief Executive, MPA Mr. Mikio Kaneda, Managing Director, Daikai Engineering Pte. Ltd. Mr. Govinder Singh Chopra, Managing Director, SeaTech Solutions International (S) Pte Ltd. Mr. Yeo Siok Keak, Director/General Manager, Consort Bunkers Pte Ltd Mr. Justin Yeo Tse Tian, Director, Consort Bunkers Pte Ltd Mr. Masayuki Nosohara, Managing Director, Daihatsu Diesel (Asia Pacific) Pte. Ltd. Mr. Hayato Suga, Executive Vice President, ClassNK Mr. Yasushi Seto, Managing Director, ClassNK Singapore
V.l.n.r.: M Segar (Assistant Chief Executive, MPA) Mikio Kaneda (Managing Director, Daikai Engineering Pte. Ltd), Govinder Singh Chopra (Managing Director, SeaTech Solutions International (S) Pte Ltd.), Yeo Siok Keak (Director/General Manager, Consort Bunkers Pte Ltd), Justin Yeo Tse Tian (Director, Consort Bunkers), Masayuki Nosohara (Managing Director, Daihatsu Diesel, Asia Pacific), Hayato Suga, (Executive Vice President, ClassNK) en Yasushi Seto (Managing Director, ClassNK Singapore) Foto ClassNK

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer