Historische naam

Maersk doopt eerste containerschip op groene methanol Laura Maersk

Het eerste containerschip ter wereld dat op groene methanol vaart, is vandaag in haar thuishaven Kopenhagen Laura Maersk gedoopt. De doop werd verricht door de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen.

v.l.n.r: Hoofdingenieur Heino Søgaard Nielsen, kapitein Brian Sørensen, president en CEO van HD Hyundai Kisun Chung, minister Morten Bødskov, CEO Vincent Clerc, Godmother, voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, voorzitter Robert Maersk Uggla, Ane Uggla, kapitein Pieter Willem van Rijn, hoofdingenieur Flemming Søgaard Christensen.
v.l.n.r: Hoofdingenieur Heino Søgaard Nielsen, kapitein Brian Sørensen, president en CEO van HD Hyundai Kisun Chung, minister Morten Bødskov, CEO Vincent Clerc, Godmother, voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, voorzitter Robert Maersk Uggla, Ane Uggla, kapitein Pieter Willem van Rijn, hoofdingenieur Flemming Søgaard Christensen. Foto Maersk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Maersk doopt eerste containerschip op groene methanol Laura Maersk | Schuttevaer.nl
Historische naam

Maersk doopt eerste containerschip op groene methanol Laura Maersk

Het eerste containerschip ter wereld dat op groene methanol vaart, is vandaag in haar thuishaven Kopenhagen Laura Maersk gedoopt. De doop werd verricht door de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen.

v.l.n.r: Hoofdingenieur Heino Søgaard Nielsen, kapitein Brian Sørensen, president en CEO van HD Hyundai Kisun Chung, minister Morten Bødskov, CEO Vincent Clerc, Godmother, voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, voorzitter Robert Maersk Uggla, Ane Uggla, kapitein Pieter Willem van Rijn, hoofdingenieur Flemming Søgaard Christensen.
v.l.n.r: Hoofdingenieur Heino Søgaard Nielsen, kapitein Brian Sørensen, president en CEO van HD Hyundai Kisun Chung, minister Morten Bødskov, CEO Vincent Clerc, Godmother, voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, voorzitter Robert Maersk Uggla, Ane Uggla, kapitein Pieter Willem van Rijn, hoofdingenieur Flemming Søgaard Christensen. Foto Maersk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer