Explosieven in de haven

Veel marineschepen voor de kust van Groningen voor grote internationale oefening

De Koninklijke Marine is met zes schepen aanwezig voor de kust van Groningen. Samen met buitenlands eenheden uit onder andere Canada, Polen, België en Finland maken ze het gebied vrij van explosieven. Het gaat om een oefeningen. ‘Mijnenbestrijding is een belangrijke taak van de Koninklijke Marine en haar NAVO-bondgenoten’, aldus oefenleider kapitein-luitenant ter zee Peter Baars.

Schepen van de Nederlandse marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Veel marineschepen voor de kust van Groningen voor grote internationale oefening | Schuttevaer.nl
Explosieven in de haven

Veel marineschepen voor de kust van Groningen voor grote internationale oefening

De Koninklijke Marine is met zes schepen aanwezig voor de kust van Groningen. Samen met buitenlands eenheden uit onder andere Canada, Polen, België en Finland maken ze het gebied vrij van explosieven. Het gaat om een oefeningen. ‘Mijnenbestrijding is een belangrijke taak van de Koninklijke Marine en haar NAVO-bondgenoten’, aldus oefenleider kapitein-luitenant ter zee Peter Baars.

Schepen van de Nederlandse marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer