Jubileum

Jubileumfeest op en rond de 650-jarige Oude Sluis Vreeswijk

Dit jaar wordt het 650-jarig bestaan van de Oude Sluis in het Nieuwegeinse Vreeswijk gevierd met diverse activiteiten op en rond deze historische locatie. De Oude Sluis heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Vreeswijk en heeft het dorp op de kaart gezet. Nu is het een monumentaal hart van het oude schippersdorp, waar bezoekers kunnen genieten van winkelen en culinaire ervaringen op de terrassen langs dit eeuwenoude complex.

De Oude Sluis rond 1900.
De Oude Sluis rond 1900. Foto Museumwerf Vreeswijk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Jubileumfeest op en rond de 650-jarige Oude Sluis Vreeswijk | Schuttevaer.nl
Jubileum

Jubileumfeest op en rond de 650-jarige Oude Sluis Vreeswijk

Dit jaar wordt het 650-jarig bestaan van de Oude Sluis in het Nieuwegeinse Vreeswijk gevierd met diverse activiteiten op en rond deze historische locatie. De Oude Sluis heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Vreeswijk en heeft het dorp op de kaart gezet. Nu is het een monumentaal hart van het oude schippersdorp, waar bezoekers kunnen genieten van winkelen en culinaire ervaringen op de terrassen langs dit eeuwenoude complex.

De Oude Sluis rond 1900.
De Oude Sluis rond 1900. Foto Museumwerf Vreeswijk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer