gouden jubileum

65 jaar oud en al 50 jaar in dienst bij Muller

Hans Fruyt van Hertog (65) is vijftig jaar in dienst bij Rederij T. Muller B.V. in Dordrecht. Vijfenzestig en vijftig jaar in dienst… is hij dan op zijn vijftiende begonnen? Jazeker, op zijn vijftiende had de jonge Hans al het nodige geproefd van het slepersbestaan bij zijn vader die ook sleepbootkapitein bij Muller was. Vanaf 1973 is Fruyt van Hertog dus ononderbroken in dienst geweest bij de Dordtse rederij, de laatste elf jaar als kapitein op de En Avant 4. Vijftig jaar. De meeste CAO’s of bedrijfsreglementen kennen dergelijke jubilea niet eens, 25 jaar is wel het matje.

Foto Cees Kamminga

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

65 jaar oud en al 50 jaar in dienst bij Muller | Schuttevaer.nl
gouden jubileum

65 jaar oud en al 50 jaar in dienst bij Muller

Hans Fruyt van Hertog (65) is vijftig jaar in dienst bij Rederij T. Muller B.V. in Dordrecht. Vijfenzestig en vijftig jaar in dienst… is hij dan op zijn vijftiende begonnen? Jazeker, op zijn vijftiende had de jonge Hans al het nodige geproefd van het slepersbestaan bij zijn vader die ook sleepbootkapitein bij Muller was. Vanaf 1973 is Fruyt van Hertog dus ononderbroken in dienst geweest bij de Dordtse rederij, de laatste elf jaar als kapitein op de En Avant 4. Vijftig jaar. De meeste CAO’s of bedrijfsreglementen kennen dergelijke jubilea niet eens, 25 jaar is wel het matje.

Foto Cees Kamminga

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer