Financieel geschil tussen vader en zoon

Tuchtzaak schipper tegen accountants loopt op niets uit

Vader en zoon Walsma runden sinds 2011 rederij Walsma VOF in Spijkenisse, waarmee ze gezamenlijk actief waren in de binnenvaart. Junior zou aanvankelijk het bedrijf overnemen, maar dat liep anders. Een financieel geschil met zijn vader leidde er uiteindelijk toe dat de zoon een tuchtklacht indiende tegen de twee accountants die hen al jaren hadden begeleid. Tevergeefs, want de Accountantskamer oordeelt dat geen tuchtrechtelijk verwijtbare fouten zijn gemaakt.

Accountants valt niets te verwijten in zaak tussen vader en zoon. Foto Binnenvaartlog

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Tuchtzaak schipper tegen accountants loopt op niets uit | Schuttevaer.nl
Financieel geschil tussen vader en zoon

Tuchtzaak schipper tegen accountants loopt op niets uit

Vader en zoon Walsma runden sinds 2011 rederij Walsma VOF in Spijkenisse, waarmee ze gezamenlijk actief waren in de binnenvaart. Junior zou aanvankelijk het bedrijf overnemen, maar dat liep anders. Een financieel geschil met zijn vader leidde er uiteindelijk toe dat de zoon een tuchtklacht indiende tegen de twee accountants die hen al jaren hadden begeleid. Tevergeefs, want de Accountantskamer oordeelt dat geen tuchtrechtelijk verwijtbare fouten zijn gemaakt.

Accountants valt niets te verwijten in zaak tussen vader en zoon. Foto Binnenvaartlog

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer