Column

Zware Kees: Scheepsbezoek

Bij de poort van een havenbedrijf in Amsterdam-West word ik met zichtbare argwaan bekeken. Hoewel mijn paspoortnummer van tevoren is doorgegeven, het bezoek zelf is aangemeld, het kentekennummer van de auto idem, ik geen wapens draag maar wel mijn vriendelijkste glimlach, vertrouwt men het kennelijk nog niet. 

Leuk om eens aan de andere kant van een scheepsbezoek te staan. Foto Zware Kees

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Scheepsbezoek | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: Scheepsbezoek

Bij de poort van een havenbedrijf in Amsterdam-West word ik met zichtbare argwaan bekeken. Hoewel mijn paspoortnummer van tevoren is doorgegeven, het bezoek zelf is aangemeld, het kentekennummer van de auto idem, ik geen wapens draag maar wel mijn vriendelijkste glimlach, vertrouwt men het kennelijk nog niet. 

Leuk om eens aan de andere kant van een scheepsbezoek te staan. Foto Zware Kees

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer