SMM Hamburg

Kunststof pijpleiding aantrekkelijk alternatief voor staal

Eén blik op een pijpleiding van glasvezelversterkt epoxy maakt de voordelen aan boord al zichtbaar: lichter dan staal en onderhoudsvrij. Daar hoef je geen kenner voor te zijn. De fabrikant, Future Pipe Industries in Hardenberg, is een van de exposanten op het Holland Paviljoen van Netherlands Maritime Technology op de beurs SMM in Hamburg (6 t/m 9 september).

Sales manager Jerrel Stoker op het terrein van Future Pipe Industries in Hardenberg tussen materiaal dat klaarligt voor verzending naar werven als Fincantieri in Italië en de Franse werf Chantiers de l’Atlantique. Op de achtergrond een deel van de grote voorraad die FPI in Hardenberg heeft. Foto Willem de Niet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer