Figurant valt van loopbrug veerdienst Teso bij opnames Jachtseizoen in Den Helder

Bij de opnames voor het populaire YouTube-programma Jachtseizoen is een figurant van de loopbrug tussen de kade en de veerboot Dokter Wagemaker gevallen. De figurant viel vier meter naar beneden en raakte daarbij ernstig gewond. De traumahelikopter en een ambulance rukte uit, het programma heeft niet bekend gemaakt hoe het nu is met het slachtoffer.

De veerboot Wage van Teso. Foto's As Media
De veerboot Wage van Teso. Foto's As Media

Bij Jachtseizoen moet een bekende Nederlander vier uur uit handen zien te blijven van drie ‘jagers’ van StukTV.

De veerboot Gerrit Wagemaker van Teso. Foto's As Media
De veerboot Gerrit Wagemaker van Teso. Foto’s As Media

Vooral online is het programma zeer populair. De ‘gevangene’, zoals de opgejaagde ook wel wordt genoemd, draagt een zender bij zich die elke tien minuten een gps-signaal naar het team van StukTV stuurt. De wereldberoemde Nederlandse DJ Martin Garrix was gisteren de ‘boef’. Later die dag gaf Garrix nog een verrassingsoptreden op Texel.

Jachtseizoen Stuktv den Helder
v.l.n.r.: Thomas van der Vlugt, Giel de Winter en Stefan Jurriëns

De jagers zijn Thomas van der Vlugt, Giel de Winter en Stefan Jurriens, oftewel de mannen van StukTV.

Eerder deden Herman den Blijker en Bram Krikke mee

Giel de Winter laat het volgende weten aan RTL Boulevard: ‘We hebben begrepen dat er op de dag van de opnames van Het Jachtseizoen voor StukTV met Martin Garrix, buiten de opnames om, een ongeluk heeft plaatsgevonden, waarbij één van de figuranten ernstig gewond is geraakt. We komen erop terug zodra er meer informatie te delen is.’

Het Jachtseizoen is sinds kort niet alleen een YouTube serie, maar komt ook op TV

Lees ook:

Schipper blokkeert Slowaakse sluis uit protest: ‘Lig hier al 8 uur’

Mag een kapitein naakt zonnen op zijn schip?