Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Drenkeling van cruiseschip ms Europa blijkt ex-eigenaar Joop!

TERSCHELLING

Het lichaam dat afgelopen dinsdag aanspoelde op het strand van Terschelling is dat van de Duitse multimiljonair Kai Wunsche. Dat meldt het NHD. Wünsche (81) was oud-politicus en oud-eigenaar van het Joop! Concern (mode, linnengoed, woonaccessoires).

1 / 1
Het cruiseschip ms Europa vaart al sinds 1999 voor Hapag-Lloyd Cruises. (Foto Wikipedia)

Het cruiseschip ms Europa vaart al sinds 1999 voor Hapag-Lloyd Cruises. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook