Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Terug naar het zware werk met wekkerkettingen

OUDESCHILD

Nu de pulsvisserij is beƫindigd moeten bemanningsleden weer in de weer met wekkerkettingen, schakels en sluitingen. In dat opzicht kwam er bij het onderhoud aan het pulstuig veel minder spierkracht om de hoek kijken.

1 / 1
De tuigen gereedmaken voor een nieuwe reis geniet elke vrijdag prioriteit. Dat betekent dat ze zondagnacht bij vertrek nog even tee kooi kunnen, alvorens wordt uitgezet voor de eerste trek. (Foto W.M. den Heijer)

De tuigen gereedmaken voor een nieuwe reis geniet elke vrijdag prioriteit. Dat betekent dat ze zondagnacht bij vertrek nog even tee kooi kunnen, alvorens wordt uitgezet voor de eerste trek. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook