Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepvaart Maas Limburg naar verwachting tot na weekend gestremd

De binnenvaart op de Maas in Limburg blijft naar verwachting tot na het weekend gestremd vanwege de zeer hoge waterstanden, sterke stroomsnelheden en drijvend afval in de rivier. Dat meldt de regiocoördinator voor Zuidoost-Nederland van Koninklijke BLN-Schuttevaer, Nico Evens.

1 / 1
De Maas is nog zeker na het weekend gestremd voor de scheepvaart. Foto Ed van Alem

De Maas is nog zeker na het weekend gestremd voor de scheepvaart. Foto Ed van Alem

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook