Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hoog water op Maas en Rijn kwam onverwacht

ROERMOND

Het hoge water kwam deze week vooral plotseling, zowel op de Maas als de Rijn. Voor zover bekend heeft de golf regenwater die van de rivieren een kolkende watermassa maakte in de binnenvaart niet tot ongelukken geleid. Wel tot ongemak, blijkt uit een belrondje.

1 / 1
Ook op de Rijn is de scheepvaart verrast door de onverwachte hoge waterstanden. (Foto Evofenedex)

Ook op de Rijn is de scheepvaart verrast door de onverwachte hoge waterstanden. (Foto Evofenedex)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook