Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maas gaat dicht voor scheepvaart door extreem hoogwater

WEURT

De Maas in Limburg wordt donderdag 15 juli vanaf 18:00 uur gestremd voor de scheepvaart. Dit meldt Koninklijke BLN-Schuttevaer. Door het extreem hoge water op de Maas zal de scheepvaart komende dagen te maken krijgen met meer stremmingen. Zo is sluis Weurt vanaf vrijdag 10:00 uur compleet gestremd tot nader bericht.

1 / 1
De waterstanden op de Maas en Rijn zijn extreem hoog. (Foto Rijkswaterstaat)

De waterstanden op de Maas en Rijn zijn extreem hoog. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook