Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat geeft Code Rood voor extreem hoge waterstand Maas

MAASTRICHT

Rijkswaterstaat heeft in verband met de extreem hoge waterstand in de Maas  waarschuwingscode Rood afgegeven. Het waterniveau komt naar verwachting boven het niveau van de overstromingen van de rivier in 1993 en 1995.

1 / 1
Het water bij een stuw bij Borgharen in Limburg staat extreem hoog. (Foto ANP)

Het water bij een stuw bij Borgharen in Limburg staat extreem hoog. (Foto ANP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook