Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Metaalbedrijf Willems profileert zich steeds duidelijker in de binnenvaart

BOVEN-LEEUWEN

Metaalbedrijf Willems in Boven-Leeuwen profileert zich de steeds duidelijker in de binnenvaart. Directeur Bert van Beek investeerde onder meer in een buigmachine voor de afdeling Piping & Equipment, waar onder meer laad- en lossystemen voor binnenvaarttankers worden gemaakt. Van Beek blikt terug nu hij vertrekt, Jurgen van Dinteren volgt hem op.

1 / 1
Leidingen aan boord van tanker zijn de laatste jaren steeds hoogwaardiger geworden. Ze worden nu bijvoorbeeld radiologisch onderzocht. (Foto Erik van Huizen)

Leidingen aan boord van tanker zijn de laatste jaren steeds hoogwaardiger geworden. Ze worden nu bijvoorbeeld radiologisch onderzocht. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook