Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Migranten steken Nauw van Calais over in steeds grotere rubberboten

CALAIS

De Franse autoriteiten hebben hun handen vol aan het redden van migranten in het Nauw van Calais. Patrouilleschepen, de sleper Abeille Languedoc en een Noors zeiljacht redden vorige week in drie dagen meer dan 200 mensen, die in rubberboten probeerden de oversteek naar Engeland te maken.

1 / 1
Migranten in het Nauw van Calais. Deze foto werd genomen tijdens een reddingsactie eind juni. (Foto Premar Manche)

Migranten in het Nauw van Calais. Deze foto werd genomen tijdens een reddingsactie eind juni. (Foto Premar Manche)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook