Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ever Given vrij voor 540 miljoen dollar en een sleepboot? Deal!

CAÏRO

De Suez Canal Authority (SCA) zou 540 miljoen dollar en een nieuwe sleepboot hebben ontvangen in ruil voor vrijgave van het containerschip Ever Given. Dat meldt NT op basis van de Middle East News Agency. Het schip ligt inmiddels net buiten het Suezkanaal voor Port Saïd.

1 / 1
Er was wel wat mer nodig om de Ever Given los te krijgen. (Foto SCA)

Er was wel wat mer nodig om de Ever Given los te krijgen. (Foto SCA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Piet Roskam

    Is dit nou het nieuwe Nederlands? Blokkeerschip…

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook