Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederland misleidde Europese Commissie voor veel meer pulsvisvergunningen

Den Haag

Nederlandse ambtenaren hebben Brussel misleid om voor de Nederlandse visserij bijna vier keer zoveel vergunningen voor pulsvisserij te bemachtigen dan waarvoor de Europese Commissie toestemming had gegeven. De Commissie werd onvolledig en onjuist geïnformeerd, zo blijkt uit stukken waarin de NOS inzage heeft gekregen.

1 / 1
Pulsvissen is vanaf donderdag 1 juli verboden. (Foto Nederlandse Vissersbond)

Pulsvissen is vanaf donderdag 1 juli verboden. (Foto Nederlandse Vissersbond)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook