Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Honderden miljoenen moeten van Bergen op Zoom echte havenstad maken

BERGEN OP ZOOM

Geen letter was er gewijd aan de haven van Bergen op Zoom in de Havennota 2020 van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Terwijl deze West-Brabantse Theodorushaven toch bijzonder strategisch ligt tussen Rotterdam en Antwerpen en er de komende jaren voor 300 miljoen wordt geïnvesteerd. Reden voor Bergen op Zoom om minister Cora van Nieuwenhuizen uit te nodigen.

1 / 1
Burgemeester Frank Petter tegen minister Cora van Nieuwenhuizen: ‘Neem de Theodorushaven mee in alle ontwikkelingen en ondersteun ons door de verbinding te maken op nationaal en Europees niveau.’  Foto’s Rene Quist

Burgemeester Frank Petter tegen minister Cora van Nieuwenhuizen: ‘Neem de Theodorushaven mee in alle ontwikkelingen en ondersteun ons door de verbinding te maken op nationaal en Europees niveau.’  Foto’s Rene Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook