Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Schippers content met DAF-Paccar

SLIEDRECHT

De Stage V-gecertificeerde Euro 6 voortstuwingsmotoren van DAF-Paccar voldoen goed in de praktijk. Schippers roemen het lagere brandstofverbruik en dito geluidsniveau in vergelijking met hun vorige motoren. Leverancier Vink Diesel verwacht binnenkort de 50ste installatie op te leveren.

1 / 2
Op het ms. Nosce Orbis staan de MX13 Daf-Paccar hoofdmotoren in een geluiddempende kast. (Foto familie Feenstra)

Op het ms. Nosce Orbis staan de MX13 Daf-Paccar hoofdmotoren in een geluiddempende kast. (Foto familie Feenstra)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Hans Heynen)

Reacties (1)
  • Industrie6d6

    Jaja… ik ben uiterst kritisch en zeer verknocht aan mijn langzaamloper… Maar als ik dit verhaal zo lees… Ik heb nog ruimte achter de Industrie op de fundatie. Dan laat ik die als back-up staan. Hahaha… en mijn matroos loopt weg als ik hem er uit zou gooien dus moet je in compromissen gaan denken. In combinatie met een aantrekkelijke subsidie begrijp ik de keuze van mijn collega’s. Toch verwacht ik dat de mensen die mij een beetje kennen direct 112 gaan bellen als ik diezelfde keuze zou maken.

    M. Smitsman

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook