Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Zeevaart draait als een tierelier

ROTTERDAM

Er komen nog steeds weinig nieuwe schepen in de vaart en daar profiteert de huidige vloot van. Het jaar begon al goed met het vervoer van landbouwproducten en ijzererts vanuit Brazilië. Er werden ook meer kolen vervoerd. In de eerste vier maanden van dit jaar werd een recordhoeveelheid van 1,70 miljard ton verscheept, 6% meer dan in 2020.

1 / 1
De CMA CGM Jacques Junior verdient momenteel dik geld.

De CMA CGM Jacques Junior verdient momenteel dik geld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook