Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste vaatje Hollandse Nieuwe voor vaccinatiemedewerkers GGD

DEN HAAG

Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe is aangeboden aan de voorzitter van GGD GHOR Nederland, André Rouvoet. Vaccinatiemedewerkers kregen als eerste de haring aangeboden. Bij de vaccinatielocatie Haaglanden luidde het Nederlands Visbureau met de actie de start van het nieuwe haringseizoen in. Vanaf woensdag 16 juni is de Hollandse Nieuwe in het hele land verkrijgbaar.

1 / 2
Twee vaccinatiemedewerkers nemen een hap van de eerste Hollandse Nieuwe. (Foto Nederlands Visbureau)

Twee vaccinatiemedewerkers nemen een hap van de eerste Hollandse Nieuwe. (Foto Nederlands Visbureau)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook