Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Britse vissers vrezen prijsval bij aanlanding vlagkotters

NEWLYN

Wanneer de Britse overheid vlagkotters inderdaad dwingt 70% van de vangst in Engeland aan te landen, vrezen met name vissers uit de graafschappen Devon en Cornwall een serieuze prijsval. Zij zijn niet opgewassen tegen de prestaties van flyshooters van Nederlandse familiebedrijven.

1 / 1
De aanvoer van de LT-43 in Newlyn zorgde begin dit jaar voor veel onrust. (Foto W.M. den Heijer)

De aanvoer van de LT-43 in Newlyn zorgde begin dit jaar voor veel onrust. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook